Om Mig

IMG_0093
Min lille familie – som i vil møde på Louis Nielsensvej 23 (billedet er fra dec 2014)

Jeg er en ung kvinde på 31 år (1984), som i juni 2009 blev uddannet pædagog på UCN i Aalborg. Jeg har fra 2009-2014 arbejdet på et botilbud med voksne udviklingshæmmede med fysiske og psykiske handicaps, men valgte i 2015 at tage orlov fra denne stilling, for at leve en gammel drøm ud som dagplejer. Jeg har igennem min uddannelse arbejdet med skolebørn og børnehave børn og har førhen selv været ansat som ’ung pige i huset’ og i en dagpleje.

Jeg er godkendt af Frederikshavns kommune til at starte op som privat børnepasser.

Jeg flyttede til Sæby fra Aalborg i 2012, bor sammen med min kæreste Mikkel Overbeck, sammen har vi Cecilie (fra august 2014). Derudover har Mikkel 2 drenge, som er hos os hver anden uge.

Vi har 2 katte og 1 schæfer hund, som børnene vil opleve i dagligdagen hos mig.. Vi har desuden fisk og kaniner som vi fodre sammen.

Vores hjem er røgfrit.

Vi bor i et rummeligt og allergivenligt hus med masser af udfoldelses muligheder og en dejlig lukket have, tæt på skov og stranden.

Jeg vil i mit arbejde med børnene være nærværende og have en anerkendende og positiv tilgang til hverdagen. Jeg ønsker at skabe stabilitet og rytme i hverdagene, så børnene får ro til leg og kreativitet, og dermed skabe rammerne for ny læring. Jeg vil have fokus på, at møde det enkelte barn i deres udviklingsstadie og sætte rammerne derudfra.

’Hos mig vil det enkle barn vil være i centrum’.

Hos mig vil jeres barn blive en del af en kærlig familie, hvor der er plads til alle, tid til afslapning, hygge og aktiviteter.

En hverdag hos mig, er næsten som at være hjemme

Værdi ord: Nærvær, anerkendelse, omsorg, selvstændighed, læring igennem leg, at kunne sætte grænser, være imødekommende og kærlig.

Jeg værdsætter et godt forældresamarbejde og vil derfor arrangere forældre kaffe engang imellem ( ca. hver anden mdr.). To gange om året er bedsteforældre velkommen til et par hyggelige timer (sommer og til jul).

Hos mig vil i altid være velkommen til at få en kop kaffe og sidde og snakke om dagens forløb/barnets udvikling mm. hvis det har interesse. Jeg ved hvad det vil sige, at aflevere sit barn et fremmed sted ved en fremmed person, og derfor ønsker jeg et tillidsfuldt og åbent samarbejde, og har i spørgsmål til min gøren, er det vigtigt, at i kommer til mig.